- Salatalar ve Mezeler:
Hudot’un katkısız nar ekşisi, Akdeniz mutfağının vazgeçilmezi! Kısır, mercimek köftesi, gavurdağı salatası gibi tariflere lezzet katar.
Nar Ekşili Gavurdağı Salatası:
• 3 adet domates (küçük doğranmış)
• 1 adet soğan (ince doğranmış)
• ½ çay bardağı Hudot organik nar ekşisi
• ½ çay bardağı zeytinyağı
• ½ çay bardağı ceviz içi (dövülmüş)
• Maydanoz, tuz ve pul biber
Bütün malzemeleri karıştırarak nefis bir salata elde edebilirsiniz!
- Et ve Tavuk Yemeklerinde:
Marine soslarında kullanıldığında etleri daha lezzetli ve yumuşak hale getirir.
• 3 yemek kaşığı organik nar ekşisi
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 diş rendelenmiş sarımsak
• Kekik, tuz, karabiber
Bu marinasyon karışımıyla etlerinizi lezzetlendirebilirsiniz.
Comments